Gevriesdroogd Fruit

Gevriesdroogd fruit is licht van gewicht en erg crunchy. Het is geen bevroren fruit zoals het doet beweren, maar een benaming van de speciale droog methode waarbij enkel het water wordt verwijderd van de vrucht. Hierdoor blijven maar liefst tot 97% van alle stoffen bewaard,ideaal voor kinderen die weinig fruit binnen krijgen. Gevriesdroogd fruit is puur natuur. 

 

Gezond fruit

0% toevoeging!

Knapperig en vol smaak...

Ontbijten met de producten van Droogfruit

Uniek droogproces!

Bescherming van voedingstoffen, smaak en structuur.

Lekker en gezond

Licht van gewicht..

We halen het vocht uit de vrucht.

 
 per pagina
 per pagina

Gevriesdroogd fruit Het mooie van gevriesdroogd fruit is dat na het vriesdrogen liefst tot 97% van de stoffen bewaard blijft. Je kunt het fruit lang afgesloten in de kast bewaren, mits in de juiste condities. Gevriesdroogd fruit grenst tegen perfectie, het is de beste droogmethode die we in huis hebben. Het fruit heeft door vriesdrogen een crunchy structuur. Geschikt als snack, ontbijtgranen, maar ook voor je kinderen mee naar school, ijs, etc.

Het voordeel van gevriesdroogd fruit is dat het geen toegevoegde suikers of andere additieven bevat.  Het fruit is van zichzelf al smaakvol genoeg, en al die rare toevoegingen zijn we wel een beetje klaar mee! ;)

Ben je opzoek naar vermalen fruit voor verwerking in je smoothie, yoghurt of gerechten en zoek je daarvoor de oplossing? Kijk dan vooral hier. Op onze fruitpoeder  vind je een scala aan goede fruitpoeders. Onze fruitpoeders zijn puur, dit betekent dat ze voor 100% uit fruit bestaan.Met onze bananen, aardbei en peren poeders maak je de beste smoothies, ook hier maken we weer gebruik van de vriesdroogmethode. Lekker toch?

Ben je ondernemer en ben je op zoek naar een voordelig aanbod aan fruitpoeders en gevriesdroogd fruit? Kijk dan op onze pagina voor grootverpakkingen. We hebben een groot en voordelig aanbod voor bijvoorbeeld bakkerijen, chocolaterieën en patisserien.

Misschien ben je al vaker op onze website geweest. Vergeet dan niet om even te checken wat ons nieuwste aanbod is.