Gevriesdroogd Fruit

Gevriesdroogd fruit is licht van gewicht en erg crunchy. Het is geen bevroren fruit zoals het doet beweren, maar een benaming van de speciale droog methode waarbij enkel het water wordt verwijderd van de vrucht. Hierdoor blijven maar liefst tot 97% van alle stoffen bewaard,ideaal voor kinderen die weinig fruit binnen krijgen. Gevriesdroogd fruit is puur natuur. 

 

Gezond fruit

0% toevoeging!

Knapperig en vol smaak...

Ontbijten met de producten van Droogfruit

Uniek droogproces!

Bescherming van voedingstoffen, smaak en structuur.

Lekker en gezond

Licht van gewicht..

We halen het vocht uit de vrucht.

 
 per pagina

Gevriesdroogd fruit Het mooie van gevriesdroogd fruit is dat na het vriesdrogen liefst 97% van de stoffen bewaard blijft. Je kunt het fruit lang afgesloten in de kast bewaren, mits in de juiste condities. Gevriesdroogd fruit grenst tegen perfectie, het is de beste droogmethode die we in huis hebben.

Zoek je wat anders? Een voordeel van ons gedroogde fruit is dat we er nog veel meer soorten van bieden van pitahaya tot kiwi, kokos en limoen kortom alles is mogelijk. De levering is is snel en eenvoudig: Bestel je vandaag voor 16:00? Dan heb jij het fruit morgen al in huis!*

Het voordeel van ons ongezoete gedroogde fruit is dat het geen toegevoegde suikers bevat. Het fruit is van zichzelf al lekker en veel smaak! De smaak van ons fruit is puur en het aanbod is groot. Ga bijvoorbeeld voor jackfruit, mango of blauwe bessen.

Ben je opzoek naar vermalen fruit voor verwerking in je smoothie, yoghurt of gerechten en zoek je daarvoor de oplossing? Kijk dan vooral hier. Op onze speciale fruitpoeder pagina vind je een scala aan goede fruitpoeders. Onze fruitpoeders zijn puur, dit betekent dat ze voor 100% uit fruit bestaan.Met onze bananen, aardbei en peren poeders maak je de beste smoothies, ook hier maken we weer gebruik van de vriesdroogmethode. Lekker toch?

Ben je ondernemer en ben je op zoek naar een voordelig aanbod aan fruitpoeders en gedroogd fruit? Kijk dan op onze pagina voor grootverpakkingen. We hebben een groot en voordelig aanbod voor bijvoorbeeld bakkerijen, chocolaterieën en patisserien.

Misschien ben je al vaker op onze website geweest. Vergeet dan niet om even te checken wat ons nieuwste aanbod is.