Fruit Poeders

Onze pure gevriesdroogde fruitpoeders zijn verrukkelijk in bijvoorbeeld shakes, smoothies en door je yoghurt. In plaats van vers of gedroogd fruit die je anders in de blender zou moeten doen, volstaat het mengen van één schepje van deze zeer krachtige fruitpoeder voor een shake, smoothie of yoghurt toetje. Deze poeders bestaan voor 100% uit fruit, doormiddel van deze speciale manier van drogen blijft tot 90/97 van de voedingsstoffen bewaard. Premium fruitpoeder bevat 20-25 porties & een verpakking zeer krachtig concentraat bestaat uit 1 kilo vers product.

Gezond fruit

0% Toevoeging

De natuur geeft ons genoeg..

Ontbijten met de producten van Droogfruit

100% puur fruit..

In een beschermde verpakking van 100 gram.

Lekker en gezond

Krachtig concentraat..

Water, shake, yoghurt, smoothie, salade, etc...

 
 per pagina

Gevriesdroogde fruit poeders Het mooie van gevriesdroogd fruit is dat na het vriesdrogen liefst tot 97% van de stoffen bewaard blijft. Je kunt het fruit lang afgesloten in de kast bewaren, mits in de juiste condities. Onze poeders zijn letterlijk vermalen stukjes fruit, je ziet bij frambozen en aardbeien bijvoorbeeld de kleine pitjes nog een beetje terug, en dankzij onze vriesdroogmethode is enkel het vocht uit de vrucht. 

Het voordeel van onze krachtige fruitpoeders is dat het geen toegevoegde suikers of andere additieven bevat.  Het fruit is van zichzelf al smaakvol en krachtig genoeg, en al die rare toevoegingen zijn we wel een beetje klaar mee! ;) 

Ben je opzoek naar vermalen fruit voor verwerking in je smoothie, yoghurt of gerechten en zoek je daarvoor de oplossing? Kijk dan vooral hier. Op onze fruitpoeder  vind je een scala aan goede fruitpoeders. Onze fruitpoeders zijn puur, dit betekent dat ze voor 100% uit fruit bestaan.Met onze bananen, aardbei en peren poeders maak je de beste smoothies, ook hier maken we weer gebruik van de vriesdroogmethode. Lekker toch?

Ben je ondernemer en ben je op zoek naar een voordelig aanbod aan fruitpoeders en gevriesdroogd fruit? Kijk dan op onze pagina voor grootverpakkingen. We hebben een groot en voordelig aanbod voor bijvoorbeeld bakkerijen, chocolaterieën en patisserien.

Misschien ben je al vaker op onze website geweest. Vergeet dan niet om even te checken wat ons nieuwste aanbod is.